Background

Mafia Remake krijgt eerste trailer

Mafia Definitive Edition Gamescom

Mafia: Definitive Edition, de remake van de eerste Mafia game verschijnt later deze zomer. Afgelopen weekend verscheen de eerste trailer van de game tijdens de PC Gaming Show. Maak kennis met Thomas Angelo in de ‘New Beginnings’ verhaal trailer.

De remake van Mafia is vanaf de grond af opnieuw opgebouwd. Het is dus geen simpele remaster zoals we hebben gezien in Mafia 2: Definitive Edition. Maar goed ook, want deze remaster was niet geweldig. In essentie blijft het de Mafia game waar spelers van zijn gaan houden, maar dan veel beter. De remake bevat daarom onder andere een volledig geüpdatet script met rijke dialogen, uitgebreide achtergrondverhalen en aanvullende cutscenes. Compleet nieuwe gameplay sequenties en features. De game is volledig opgebouwd in de engine die werd gebruikt voor Mafia 3.

De game verschijnt 28 augustus voor PC, Playstation 4 en Xbox One. Mafia: Definitive Editon verschijnt ook als onderdeel van de trilogie. Deze geeft je onmiddellijk toegang tot de remaster van Mafia 2 en Mafia 3. De remake van Mafia kunnen spelers vervolgens downloaden zodra de game verschijnt op 28 augustus.

De Mafia Remake wordt onderhanden genomen voor Hangar 13. De studio verantwoordelijk voor Mafia 3. Ben jij al aan de slag gegaan met de trilogie, of ben je enkel geïnteresseerd in de remake?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation