Background

Xbox Series S lijkt echter dan ooit

Xbox Series X

De Xbox Series X is inmiddels al een tijdje geleden aangekondigd. Er gingen geruchten over een maatje S voor de console ‘serie’, die lijkt nu niet zo idioot meer!

Microsoft heeft namelijk patent aangevraagd voor een XBOX SERIES logo. Dit wijst op de sterke mogelijkheid van meerdere consoles. Überhaupt de naam ‘Series’ duidde al redelijk op de mogelijkheid dat er meerdere consoles uit zouden komen buiten de Series X. Mensen speculeerde eerder op Reddit en Twitter al over een Xbox Series S als een compactere variant voor de X.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het patent voor nu bedoeld is voor een exclusief digitale versie, waar geen disc drive in zit. Dit lijkt op zich niet zo heel raar, gezien de PS5 ook een Digital versie krijgt.  Mocht het echt een Series S zijn, dus een kleinere variant, dan rusten er een aantal vragen.

xbox series x vs s
Fan-made vergelijking
Voor wie?

Mocht het een Digital versie zijn, dan is het publiek redelijk duidelijk. Een misschien iets goedkopere versie voor degenen die toch alles al digital kopen. Dat klinkt dan ook prima, vooral gezien Sony die route ook af gaat leggen. Een Series S daarentegen zou wat vragen opwekken. Zou de S variant dan een stuk goedkoper worden? Kan de S variant disks aan? Hoe zou zo’n S variant presteren? Als laatst is er nog de vraag: hoe groot zou deze worden? Hoe dan ook, meerdere varianten voor de Xbox Series zal zeker verschijnen. Wanneer, wat hoe of waar is nog maar de vraag.

Wat denk jij, is een Xbox Series S een slimme keuze, zal dit ook de reden voor het patent zijn? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Je kan bij ons teruglezen wanneer er meer informatie omtrent dit topic vrijkomt. 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation