1 maart 2024

Apex Legends Season 7 Battle Pass al aangepast

Apex Legends Season 7

Onlangs verscheen het zevende en grootste seizoen van Apex Legends in Season 7. Een nieuwe map, nieuw personage, een voertuig en een hele trage Battle Pass. Dat zit nu even net iets anders.

Season 7 ging gepaard met een nieuw systeem voor de Battle Passes. In plaats van XP om een level up te gaan heb je nu sterren nodig. Iedere 10.000 XP levert een ster op. Ook krijg je voor alle dagelijkse en wekelijkse uitdagingen een bepaald aantal sterren. Omdat het nieuwe systeem veel trager aanvoelt dan het oude systeem heeft Respawn een aantal veranderingen doorgevoerd.

In plaats van 10.000 XP per ster, krijg je nu bij iedere 5.000 XP al een ster. Je hebt nog steeds 10 sterren nodig om een level omhoog te gaan in de Battle Pass. Ook de wekelijkse uitdagingen worden iets minder langdradig gemaakt vanaf volgende week. Op dit moment kosten deze ook veel tijd.

Wat vind jij van het nieuwe seizoen in Apex Legends? Heb je al een tijdje gespeeld met Horizon of geracet op de Trident? Wat vind je van het nieuwe Battle Pass systeem? Wij vonden het al erg traag in de eerste paar potjes die we gespeeld hebben. Laten we hopen dat de Battle Pass meer respect heeft voor onze vrije tijd. Het wordt namelijk heel erg druk met next-gen om de hoek!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →