Background

Pumpkin Jack deze maand nog naar Playstation 4

Pumpkin Jack

Headup Games kondigt eindelijk de Playstation 4 release datum aan voor Pumpkin Jack. De MediEvil uitziende 3D platformer gaat nek aan nek met Sir Daniel Fortesque.

In het najaar van 2020 verscheen Pumpkin Jack al voor de Xbox One, Nintendo Switch en PC. Vreemd genoeg bleef de Playstation 4 versie achter, maar eindelijk is deze ook in zicht. Deze maand mogen spelers al aan de slag met de 3D platformer, want op 24 februari verschijnt de game op Playstation 4.

De game is ontwikkeld door een eenmansstudio. Nicolas Meyssonier. Hij beschrijft de game zelf als een liefdesbaby tussen MediEvil en Jak & Daxter. Dat klinkt als een match made in heaven, en daar komen we snel genoeg achter. Het spel is ongeveer 5 tot 8 uurtjes lang. De marge ligt hier natuurlijk in hoeverre je wilt gaan om alles te zien wat het spel te bieden heeft.

De game heeft alles wat je verwacht van een Halloween 3D platformer met MediEvil en Jak & Daxter in het achterhoofd. Nauwe platform secties, raadsels oplossen, ontsnappen uit brandende schuren en uiteraard niet te vergeten: Rijden in mijnkarretjes op rails die gebouwd zijn als een horror achtbanen. Daarnaast kom je ook verschillende gevaren tegen op je pad, van vervelende kleine wezentjes tot enorme baasgevechten. Je hebt een breed arsenaal aan verschillende wapens ter beschikking, dus dat komt wel goed.

Pumpkin Jack is vanaf 24 februari verkrijgbaar voor Playstation 4. De game krijgt een prijskaartje van €29,99. Vorig jaar verscheen de game al op andere platformen. Zo scoort Pumpkin Jack gemiddeld 80 op Metacritic.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation