Background

Mandalorian ster speelt Joel in HBO’s The Last of Us

The Last of Us

Pedro Pascal, de ster van de The Mandalorian serie speelt Joel in de The Last of Us serie die verschijnt op HBO. De Playstation game wordt vertaald naar het witte doek met bekende acteurs.

Een tijd geleden lieten HBO en Sony al weten de handen ineen geslagen te hebben om een serie te maken van de The Last of Us franchise. Uiteraard spelen Ellie en Joel een grote rol in deze serie. Sinds de aankondiging zijn fans al aan het speculeren over wie de beste acteur zou zijn voor Joel of Ellie. Vanaf vandaag hoeft niemand meer te gissen.

Pedro Pascal neemt de rol van Joel op zich. We kennen deze acteur voornamelijk uit The Mandalorian en Narcos.

De rol van Ellie wordt vervuld door Bella Ramsey, een iets minder bekende naam, tenzij je Game of Thrones hebt gezien. Zij speelde Lyana Mormont in deze serie.

Ben jij het eens met de acteur en actrice van de The Last of Us tv serie, of had je graag een andere cast gezien voor de twee iconsiche videogame personages? Digitaal artiest BossLogic haakte snel in op het nieuws met zijn idee over de poster. Bekijk ‘m hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment isΒ intheGameΒ een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem vanΒ iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geΓ―nteresseerd in het versterken van ons team?
Β Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

βœ–

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

βœ–

Stop following

Unfollow Cancel

βœ–

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation

βœ–