Background

Bugsnax krijgt een update met Big Snax!

Bugsnax the isle of bigsnax

Bugsnax, één van de vreemde games die verscheen als gratis game in de Playstation Plus line-up voor Playstation 5 spelers krijgt een update. The Isle of Bigsnax verschijnt gratis ergens in het begin van 2022 voor zowel Playstation 4 als Playstation 5 spelers.

Bugsnax is een schattige game die de wereld van fruitige versnaperingen mixt met Pokémon? Je kunt figuurtjes verzamelen die lijken op echt bestaande diertjes, maar ze zijn allemaal van etenswaren gemaakt. Ieder dier lok je met verschillende soorten lokmiddelen en valkuilen. Playstation 5 spelers konden al gratis aan de slag met de game via Playstation Plus. Binnenkort wordt het avontuur gratis uitgebreid met de The Isle of Bigsnax update. De update verschijnt voor de Playstation 4 én Playstation 5 versie. Het mooiste nieuws is, is dat de update volledig gratis is!

Ben jij al aan de slag gegaan met Bugsnax, of ga je aan de slag met de game als er ook hele grote snax te vinden zijn?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation