Background

Einde rit voor Ghost Recon: Breakpoint

Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon’s laatste iteratie was een letterlijk breekpunt voor de franchise. Ongeveer twee jaar na de release laat Ubisoft weten dat het einde in zicht is voor de open-world shooter. Er komt geen nieuwe content naar Ghost Recon: Breakpoint.

We werden niet bepaald enthousiast van Ghost Recon Breakpoint. Ook de pogingen van Ubisoft om de game nieuw leven in te blazen met nieuwe content is niet echt gelukt. Ze maakte het zelfs nog iets erger met de komst van NFT in Breakpoint. Ook hier werd niemand bepaald enthousiast van en ook deze wilde kermisrit is ondertussen in het niet gestrand. Ubisoft laat weten dat de NFT dienst is beëindigt, bedankt alle kopers en drukt ze nogmaals op het hart dat ze nu een stukje van de geschiedenis bezitten. Juist.

Het is helemaal over en uit met Breakpoint. Geen nieuwe updates meer, maar de servers blijven voorlopig wel nog online. De vraag is voor hoe lang.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation