29 februari 2024

Einde rit voor Ghost Recon: Breakpoint

Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon’s laatste iteratie was een letterlijk breekpunt voor de franchise. Ongeveer twee jaar na de release laat Ubisoft weten dat het einde in zicht is voor de open-world shooter. Er komt geen nieuwe content naar Ghost Recon: Breakpoint.

We werden niet bepaald enthousiast van Ghost Recon Breakpoint. Ook de pogingen van Ubisoft om de game nieuw leven in te blazen met nieuwe content is niet echt gelukt. Ze maakte het zelfs nog iets erger met de komst van NFT in Breakpoint. Ook hier werd niemand bepaald enthousiast van en ook deze wilde kermisrit is ondertussen in het niet gestrand. Ubisoft laat weten dat de NFT dienst is beëindigt, bedankt alle kopers en drukt ze nogmaals op het hart dat ze nu een stukje van de geschiedenis bezitten. Juist.

Het is helemaal over en uit met Breakpoint. Geen nieuwe updates meer, maar de servers blijven voorlopig wel nog online. De vraag is voor hoe lang.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →