Background

Syphon Filter krijgt trofee-ondersteuning via PlayStation Plus

Syphon Filter

Volgende maand lanceert de vernieuwde PlayStation Plus dienst. Deze combineert effectief PlayStation Now met PlayStation Plus in de hogere twee categorieën. Er worden ook nieuwe titels toegevoegd aan de Premium versies.

Voorheen stonden er vooral PlayStation 2, PlayStation 3 en PlayStation 4 titels op PlayStation Now. De dienst wordt uitbereid onder PlayStation Plus met PlayStation One en PSP titels. Onder Andere Syphon Filter van Bend (Days Gone, Uncharted: Golden Abyss) is vanaf dag één speelbaar via de dienst. Een opmerkelijk detail: De PlayStation One game krijgt trofee-ondersteuning!

Toen de PlayStation 2 titels verschenen op PlayStation 4 zagen we eenzelfde soort verschijning. Al verschenen de PS2 titels in een geremasterde vorm. Vorig jaar verscheen er een patent van Sony waarin de voortgang van een game, gemeten kan worden via emulatie. Wat er dus op wijst dat trofeeën kunnen worden toegekend omdat het systeem je voortgang bij kan houden.

Of andere PlayStation One of zelfs PSP titels ook verschijnen met trofee-ondersteuning is niet bekend. De techniek ligt er in ieder geval.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation