2 maart 2024

Hogwarts Legacy toont duistere nieuwe trailer op Opening Night Live Gamescom

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kon niet ontbreken bij de Opening Night Live van Gamescom, en de trailer die ze toonde was verassend duister

De langverwachte Harry Potter game heeft laatst eindelijk een releasedatum gekregen dus het was een kwestie van tijd voordat we meer van de game zouden zien. Tijdens de Opening Night Live (ONL) show van Gamescom toonde Avalanche Studios ons een nieuwe, erg duistere trailer van Hogwarts Legacy. De trailer die de naam Sebastian Sallow’s Dark Legacy heeft gekregen toont ons een misse uit de game waar we Sebastian helpen bij het maken van een moeilijke keuze terwijl je zijn familie’s achtergrond onderzoekt. Lukt het jou om de duistere kant van de Dark Arts af te weren of kies je ervoor om het te omarmen? De missie kan alleen gedaan worden als je vrienden met hem Sebastian bent geworden.

Should you choose to befriend Slytherin student Sebastian Sallow, you will be faced with the decision to embrace or reject the Dark Arts as you uncover his family’s mystery through his companion quest line.

In de trailer zien we niet alleen de Dark Arts maar fans van de Harry Potter serie zullen meer namen horen die hun wellicht bekend voorkomen. Zo wordt de naam van Salazar Slytherin genoemd een van de 4 oprichters van Hogwarts (Zweinstein). Echter kreeg Salazar al snel ruzie met zijn mede oprichters omdat hij de dark arts prefereerde en alleen leerlingen met puur tovenaars bloed wou accepteren binnen de tovenaars school.

Hogwarts Legacy wordt ontwikkeld door Avalance Studios en Portkey Games en uitgegeven door Warner Bros Games. Vanaf 10 Februari 2023 mogen we eindelijk afreizen naar Hogwarts tenminste als je een XBOX ONE, Xbox Series S|X, PS4/5, of een PC hebt. De Switch versie laat wat langer op zich wachten.

Kijk jij er al naar uit om door de gangen van Zweinstein te lopen? Laat het ons weten in de comments hier beneden of op Facebook. Check ook onze Hogwarts Legacy Preview!

Dave Schreurs

Al sinds jonge leeftijd zit ik met een controller aan het scherm gekluisterd, eerst voor een dikke beeldbuis tegenwoordig een OLED, kijkt toch wat fijner. Ik geniet met name van games met een goed verhaal, mijn favorites zijn de Mass Effect Trilogy, al komt God of War 4 aardig in de buurt . Verder een massive fan van Star Wars, Marvel en Harry Potter.

Bekijk alle berichten van Dave Schreurs →