Background

Goat Simulator 3 krijgt nieuwe trailer

Goat Simulator 3

Als je na het kijken van Rick & Morty denkt dat het allemaal niet gekker, absurder of debieler kan, dan heb je Goat Simulator nog nooit gespeeld. In deze nieuwe trailer voor Goat Simulator 3 zien we ook dat je de game nu kan ‘pre-udderen’ en hij komt op 17 november 2022 uit.

Goat Simulator 3 komt uit via Epic Games voor de PC, Xbox Series X/S en Playstation 5. De game is letterlijk ‘alle gekkigheid op een stokje’. Deze third-person over-de-top sandbox comedy game kan je met jezelf en 3 vrienden spelen. Bekijk hier beneden de nieuwe gameplay trailer voor misschien wel de meest populaire simulator game reeks ooit gemaakt.

Heb jij zin in de nieuwe Goat Simulator? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation