20 april 2024

Goat Simulator 3 krijgt nieuwe trailer

Goat Simulator 3

Als je na het kijken van Rick & Morty denkt dat het allemaal niet gekker, absurder of debieler kan, dan heb je Goat Simulator nog nooit gespeeld. In deze nieuwe trailer voor Goat Simulator 3 zien we ook dat je de game nu kan ‘pre-udderen’ en hij komt op 17 november 2022 uit.

Goat Simulator 3 komt uit via Epic Games voor de PC, Xbox Series X/S en Playstation 5. De game is letterlijk ‘alle gekkigheid op een stokje’. Deze third-person over-de-top sandbox comedy game kan je met jezelf en 3 vrienden spelen. Bekijk hier beneden de nieuwe gameplay trailer voor misschien wel de meest populaire simulator game reeks ooit gemaakt.

Heb jij zin in de nieuwe Goat Simulator? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →