Background

New Tales From The Borderlands verschijnt op 21 oktober

New Tales from the Borderlands

Gearbox Software toont tijdens Gamescom Opening Night Live de eerste beelden van een gloednieuwe Tales From The Borderlands, namelijk: New Tales From The Borderlands. Er lijkt dit keer geen Telltale Games aan de pas te komen.

New Tales From The Borderlands, niet te verwarren met Tales From The Borderlands 2 is een gloednieuwe Tales game met een nieuwe cast, afkomstig van Gearbox Software. De game verschijnt binnenkort al voor alle gangbare platformen. Vanaf 21 oktober is de game verkrijgbaar.

Er is nog weinig bekend over de nieuwe story-heavy Borderlands titel. We moeten het voorlopig even doen met deze trailer. Ben jij blij met de nieuwe cast van New Tales, of was je liever verder gegaan met de bende uit het vorige deel?

Laten we in ieder geval hopen dat het tweede deel net zo lachwekkend gaat worden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation