Background

Summer Game Fest: Blumhouse Games is een feit

De Summer Game Fest is afgelopen en dat betekend dat er weer veel nieuwe games zijn aangekondigd. Soms zitten daar wat verassingen tussen. Blumhouse games is geboren en dat is zeker toch wel groot nieuws te noemen!

Blumhouse staat al jaren bekend om hun goeie horror films. Titels als Get out, Five Nights at Freddy’s en de afgelopen Halloween trilogie. En dat is maar een kleine greep uit het aanbod van deze filmmaker, kort gezegd: elke horror fan kent Blumhouse wel.

Blumhouse games

Het wekte dan ook verbazing om gisteren tijdens de Summer Game Fest opeens verschillende horror games te zien die door Blumhouse uitgebracht gaan worden. Het gaat over zes kleinere horror games voor nu. Met elk hun eigen stijl en creatieve inzicht. De games zijn:

  • Fear the Spotlight
  • Crisol: Theater of Idols
  • Grave seasons
  • Project C
  • Sleep Awake
  • The Simulation

De namen zeggen natuurlijk op zichzelf niet heel veel. Maar gelukkig is er ook een trailer getoond van deze aankomende games. Fear the Spotlight komt zelfs al dit jaar uit!

Het begint met deze zes titels maar dat betekend natuurlijk niet dat het daarbij blijft. Blumhouse heeft een geweldig arsenaal aan titels en naam die in theorie gebruikt zouden kunnen worden voor horror games. En het fijne van horror games is persoonlijk ook dat het niet gebonden hoeft te zijn aan een groot AAA budget. De beste horror films die ik heb gekeken zijn de kleinere films met creatieve mensen die het in elkaar hebben gezet. Het is dus erg interessant om te kijken waar dit alles naar toe gaat de aankomende jaren. Wel weten wij dat we enorm veel zin hebben om dit meer in de gaten te gaan houden op de website.

Wat is jouw favoriete horror film? En kijk jij ook uit naar een game uit deze lijst? Laat het ons weten! 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation