Background

Summer Game Fest: Star Wars: Outlaws teaser, meer details maandag

Star Wars Outlaws Thumb

Star Wars: Outlaws verraste het publiek met een onverwachte verschijning tijdens het Summer Game Fest vanavond. Dit nieuwe open-wereld spel, dat gepland staat voor release op 30 augustus 2024, gaf ons een voorproefje van wat we kunnen verwachten

Geoff Keighley kondigde een korte teaser aan van Star Wars: Outlaws , met een uitgebreidere blik die zal volgen tijdens de Ubisoft Forward op maandag 10 juni om 21:00.

De getoonde trailer was kort maar krachtig, en gaf ons een goed overzicht van wat spelers kunnen verwachten van het spel. We zagen verschillende omgevingen, snelle voertuigengevechten waar velen naar uitkijken, en natuurlijk veel bekende gezichten uit het Star Wars-universum.

De game belooft de eerste grote open wereld Star Wars game te worden waarin je meerdere planeten kan bezoeken en ook de ruimte waarin ze zich begeven. Samen met de main characters kun je het leven van een outlaw in de stijl van Han Solo leven waar je iedereen kan oplichten, of juist te vriend probeert te houden terwijl jeje voorbereid op de Heist van je leven. In de trailer zien we een tease naar bekende gezichten zoals bijvoorbeeld Lando Calrissian en Jabba de Hutt. Ook zal je jouw eigen ruimteschip kunnen besturen. Zal deze ook de Kessel run kunnen doen in 9 parsecs?

Je kan dit nieuwe Star Wars avontuur spelen op PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC. Met de releasedatum die nadert, hoeven Star Wars fans niet lang meer te wachten op de nieuwste titel van Massive Entertainment. Vergeet niet om maandag een kijkje te nemen voor een uitgebreidere presentatie van Star Wars: Outlaws tijdens de Ubisoft Forward.

Eerder werden al gameplay segmenten getoond waaronder tijdens de Ubisoft Forward en Xbox Showcases van 2023

Ben jij benieuwd naar wat Ubisoft met het Star Wars universum gaat doen? Of juist helemaal niet? Laat het ons weten op Facebook of in de reacties hieronder!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation