Background

IntheSpotLight: Hoe start je de Shadow of the Erdtree DLC

Shadow of the Erdtree

Opgelet Tarnished! Het nieuwe avontuur Shadow of the Erdtree is bijna gearriveerd. Het is denk ik wel vanzelfsprekend dat iedere Tarnished die dit artikel leest de dagen aan het aftellen is om terug op reis te gaan naar the Lands Between. Misschien is het al een slim idee om alvast verder te gaan met je avontuur. Het is namelijk zo dat je aan bepaalde vereisten moet voldoen, om toegang te krijgen tot Shadow of the Erdtree.

Om te beginnen met de Elden Ring DLC Shadow of the Erdtree, moet je interactie hebben met Miquella’s cocon in Mohgwyn Palace. Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan, omdat er enkele aanvullende vereisten zijn die je eerst moet voltooien voordat je de uitbreiding kan spelen.

Checklist voor de Tarnished

Hieronder staan de vereisten om te beginnen met de Elden Ring DLC:

  • Versla Starscourge Radahn.
  • Uiteraard moet je toegang hebben tot Mohgwyn Palace:
    • Je kunt Mohgwyn Palace bereiken door:
      • Gebruik te maken van de Gateway Teleporter in de Consecrated Snowfield.
      • Gebruik te maken van de Pureblood Knight’s Medal na het voltooien van de White Mask Varre questline.
  • Versla Mohg, Lord of Blood, in het Mohgwyn Dynasty Mausoleum.
  • Interactie met de Miquella Cocon arm om het Shadow of the Erdtree verhaal te starten.

Hoewel de meeste spelers waarschijnlijk Mohg al hebben verslagen, zijn er sommigen die nog steeds de Lord of Blood moeten verslaan omdat ze de optionele baas in hun oorspronkelijke playthrough hebben gemist of overgeslagen. De moeilijkste stap om de Elden Ring DLC te starten is het bereiken van Mohg, omdat dit je tussen de 10 en 30 uur kan kosten om te ontgrendelen, afhankelijk van je save-bestand.

Mohgwyn Palace Walkthrough - Elden Ring - EIP Gaming

Je kunt technisch gezien Mohg  binnen een paar uur in het spel bereiken door de White Mask Varre questline te voltooien. Deze zijmissie kan worden gestart door met Varre te praten bij de First Step Site of Grace in Limgrave. Echter, zelfs als je de ondergrondse kaart betreedt met de Pureblood Knight’s Medal, zul je waarschijnlijk ondergeleveld zijn voor het gevecht met Mohg, Lord of Blood. Hiervoor is een level tussen 100-120 geadviseerd.

Waar te beginnen met de Elden Ring DLC Shadow of the Erdtree Zodra je Mohgwyn palace bereikt, baan je een weg door het Mohgwyn Dynasty Mausoleum totdat je de Cocoon of the Empyrean kamer bereikt. Hier vind je de Miquella Cocon, waar een arm uit bungelt. Als je Mohg nog niet hebt verslagen, voltooi dan het optionele baasgevecht. Loop ten slotte naar de Cocon Arm en interact ermee om de Elden Ring uitbreiding te starten.

Zullie on X: "This isn't as clear-cut as some of the other visuals inspired by Magic: the Gathering, but compare Nykthos, Shrine to Nyx, and Mohgwyn Palace. It feels like the card

Interessant is dat Hidetaka Miyazaki in een interview heeft bevestigd dat je ook Starscourge Radahn moet verslaan om de DLC te starten. Op het moment van schrijven is er geen uitleg waarom je deze baas moet verslaan, aangezien je technisch gezien het Mohgwyn Paleis kunt bereiken zonder Radahn te bevechten. Misschien heeft het te maken met het feit dat hij de sterren verplaatst?

Shadow of the Erdtree zal zich afspelen in een andere map, op een andere plek, met nieuwe gebieden en vijanden. het is een map die dezelfde structuur aan zal houden, dan de structuur die we kennen van de base game gebieden. Dus, open stukken, legacy dungeons, verborgen schatten en ongeveer de scale van Limgrave. Maar, we kennen Miyazaki inmiddels wel, hij ‘underselled’ zijn games zo goed als iedere keer.

De speculaties, na het zien van de 2 trailers, zijn dan ook dat de DLC 50-60 uur zal kosten voor de gemiddelde speler. Dat is, voor een DLC, enorm veel! Buiten de Land of Shadow, een nieuwe verhaallijn en nieuwe encounters, zit de DLC vol met nieuwe wapens, armor, boss fights, puzzels en meer. Dus vink je checklist af en we zien je snel terug in the Lands Between!

Heb je de story trailer al gezien van Shadow of the Erdtree? Zo niet check hem dan hier!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation