Background

RuneFest kondigt nieuwe datum aan voor 2025

RuneFest logo voor 2025 door Jagex

Na enige teleurstelling dat RuneFest niet doorging, is er toch licht aan het einde van de tunnel. Dé RuneScape bijeenkomst wordt dan toch gehouden maar wel volgend jaar pas.

Vandaag heeft Jagex de nieuwe datum bekend gemaakt wanneer RuneFest zal plaatsvinden. De venue, The National Exhibition Centre, in Birmingham blijft hetzelfde echter de conventie zal een stand-alone worden en niet meer één onderdeel van een groter geheel. Een paar weken terug werd al bekend gemaakt dat de planning voor 2025 al stond, deze wordt dus waar!

“RuneFest is now a standalone, independently-run event with the same abition: bringing our wonderful community together to celebrate our games”.

Meredith Ford, RuneFest Project Lead bij Jagex.

Ook zal de camping/kampeermogelijkheden wegvallen die eerst aangeboden werden. Omdat Jagex’s eigen bijeenkomst geen onderdeel meer zal zijn van een LAN-party, betekent dit dat er meer mensen toegelaten kunnen worden tot het feest. Alle mensen met een campingticket worden uiteraard automatisch gerestitueerd.

Aan het einde van de zomer zullen er een additionele 1000 kaarten beschikbaar komen, dit betekent een formaat als nooit te voren! Mocht je al in bezit zijn van een kaartje voor de editie van dit jaar, dan wordt deze natuurlijk overgedragen naar de nieuwe editie. Ben je niet beschikbaar op de nieuwe datum, dan kun je je ook aanmelding voor een volledige restitutie van het aankoopbedrag.

Ondanks tegenslag toch veel animo voor RuneFest

Voor RuneFest 2024 werd bekend gemaakt dat het een onderdeel zou zijn van Imsomnia Gaming Festival. Dit was een flinke LAN-party die meerdere dagen zou duren. Hier zou Jagex een onderdeel van zijn, mogelijk om kosten te besparen en meer mensen bloot te stellen aan de game en zijn bijbehorende gemeenschap.

De fans waren al snel te neer geslagen toen de tickets binnen een aantal minuten al volledig waren uitverkocht. Nu met alle veranderingen en het vrijkomen van meer tickets, klinkt het alleen maar als engelen gezang voor veel mensen die geen ticket konden bemachtigen bij de eerste poging.

Runescape at RuneFest bij Jagex

Jagex maakt wel duidelijk dat zij de community rondom de game en het bedrijf zeer te danken hebben desondanks de tegenslagen. Zij zorgen ervoor dat RuneFest 2025 een flink feestje zal worden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation