Background

Lost Records: Bloom & Rage toont nieuwe beelden

Lost Records: Blood & Rage is de nieuwste game van de makers van DON’T NOD. Zij hebben tijdens de Gamescom Opening Night Live nieuwe beelden getoond van de game. 

Lost Records: Bloom & Rage

De Gamescom Opening Night Live is zojuist afgelopen en er  zijn veel nieuwe games tijdens dit evenement getoond. DON’T NOD hun nieuwste game Lost Records: Blood & Rage hoorde daar ook bij. Deze nieuwe verhalengame beloofd weer spannende keuzes met zich mee te gaan brengen.

Omdat een video meer dan duizend woorden zegt willen we er niet omheen draaien en de trailer gelijk met jullie delen. Neem dus snel een kijkje:

Lost Records: Bloom & Rage

In de trailer kijken wij naar de eerste gameplay beelden van Lost Records: Bloom & Rage. De keuzes die jij maakt hebben impact op de rest van het verhaal. Bedenk dus goed welke keuzes jij wilt maken. Je ziet een groep vrienden die op avontuur gaan. Er wordt een pakketje gevonden en het mysterieuze verhaal begint.

DON’T NOD

DON’T NOD kennen we naast Lost Records: Blood & Rage natuurlijk ook van The Banishers en Tell me Why. Mochten deze games je nog niets zeggen dan willen wij graag wijzen naar Life is Strange.

Lost Records: Bloom & Rage verschijnt in twee delen. De eerste tape is te spelen op 18 februari 2025. Voor de tweede tape moeten we even wachten tot 18 maart 2025. Je kunt de game nu op je verlanglijst zetten voor de PlayStation 5, Xbox Series X|S en Steam. 

 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation