Background

Gamescom 2024: interview Disney Epic Mickey Rebrushed – nieuw likje verf

Disney Epic Mickey Thumb

Gamescom 2024 is voorbij maar dat betekend niet dat wij stilzitten. De komende tijd krijg jij een enorme berg aan artikelen en video’s van ons te zien over al het moois dat wij hebben mogen zien en spelen. Disney Epic Mickey Rebrushed hebben wij ook gezien en in dit artikel spreken wij met de makers van het spel!

In onze preview kon je al lezen dat wij ontzettend veel zin hebben in Disney Epic Mickey Rebrushed. Maar in dit artikel zitten wij met Jason van THQ Nordic om over het spel te praten en kijken wij naar het process van het spel maar blikken ook even vooruit naar de toekomst.

Disney Epic Mickey Rebrushed interview

Iedereen kent natuurlijk wel Mickey Mouse en Disney. Je bent ermee opgegroeid en zou altijd een plek in het hart hebben. Voor het team was het dus ook ontzettend gaaf om deze remake te mogen maken. Het spel is origineel uitgekomen op de Wii console en moet dus nu voor de nieuwe generatie consoles en pc gereed gemaakt worden.

Vanaf nul beginnen

De makers hebben het spel vanaf de grond af aan opnieuw opgebouwd om dit mogelijk te maken. Eerst met de originele assets en vervolgens hebben zij hun weg terug gebracht. Voor het team was het belangrijk om niet dingen te veranderen of om maar features toe te voegen zonder waarde. Ze wilde echt het origineel complimenteren met deze remake.

Disney Epic mickey Rebrushed

Rennen en meer

In het origineel was het niet mogelijk om te rennen, ontwijken en op de grond te slaan. Dit zijn features die het team met de remake heeft toegevoegd aan het spel om zo nog een betere ervaring voor de speler te maken. Ook zijn er meer verzamelobjecten in het spel te vinden, deze zijn gemaakt door het bedrijf purple lamp en geven je nog meer te doen in het spel!

Trots

Tijdens het interview komt heel erg naar voren dat het team dat aan deze game heeft gewerkt dit met veel liefde heeft gedaan. Volgens Jason is het zelfs het fijnste team waar die mee heeft mogen samenwerken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door intheGame (@inthegamenl)

Het gehele interview kun jij natuurlijk ook in dit artikel bekijken. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op Disney Epic Mickey Rebrushed en hopen dat jij ook erg uitkijkt wanneer de game uit komt op 24 september van dit jaar! 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation