Background

intheSpotlight: Dragon Ball Sparking! Zero in je Dragon Ball gaming chair

Dragon Ball Z gaming chair spotlight banner

Deze maand staat onze spotlight helemaal in het teken van Dragon Ball Sparking! Zero, eindelijk een vervolg op de Bodukai Tenkaichi games. Laat Secretlabs nu heel toevallig ook een Dragon Ball Z gaming chair zien. Precies op tijd voor de release van de fighting game.

De Secretlab TITAN Evo Dragon Ball Z Goku Edition lanceert precies op tijd voor de 40e verjaardag van de Dragon Ball franchise en net op tijd voor de Sparking! Zero game, die deze maand in de schijnwerpers wordt gezet op onze website. De stoel staat helemaal in het teken van Goku. Uiteraard het meest bekende figuur uit de reeks. De stoel is voornamelijk oranje, vergelijkbaar met Goku’s training tenue. De symbolen van zijn tenue vind je dan ook op de voor (亀(Kame))- en achterkant (界王(Kai-oh)) van de stoel, evenals de 7 verschillende Dragon Balls. Helaas maakt Shenron geen verschijning, ondanks je ze alle 7 bij elkaar hebt gespaard op de stoel. Verder zien we enkele blauwe accenten, de kleur van de Saiyan uitrusting.

Secretlab Dragon Ball Z stoel

Je kunt de Secretlab TITAN EVO Dragon Ball Z Goku Edition nu al bestellen via de Secretlab online store vanaf €644. Een behoorlijk bedrag, maar dan heb je wel een echt unieke stoel met toch wel fijne features. Secretlabs heeft in hun 10 jarige bestaan zo’n 2 miljoen verschillende gaming bureaustoelen verkocht. Ze klommen snel naar de top van de markt als één van de grote leveranciers van gaming chairs en hebben in de afgelopen jaren verschillende samenwerkingen gehad met al jouw favoriete games voor unieke designs.

Heb jij al een Secretlab in huis, of gaat dit ‘m dan eindelijk worden? Dragon Ball Sparking! Zero is vanaf 11 oktober 2024 verkrijgbaar. Wij hebben de game al even mogen spelen op Gamescom. Je leest hier precies hoe wij daar tot nu toe over denken.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation