Night of the Hangry Horde DLC voor Overcooked! 2 is uit

Houd je honger in bedwang met dit smakelijke nieuwe DLC pakket voor Overcooked! 2

De Night of the Hangry Horde DLC is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC, zowel als een apart DLC pack als voor alle bestaande Season Pass bezitters. Als bedankje aan iedereen die de game tot nu toe heeft gesteund, hebben Ghost Town Games en Team17 ook een gratis stuk DLC uitgebracht voor alle Overcooked! 2 eigenaren. Het All at Sea Chef pakket, dit nieuwe pakket bevat vijf nieuwe chefkoks.

Night of the Hangry Horde DLC

Het Onion Kingdom wordt opnieuw aangevallen, maar deze keer heeft de vijand vrienden meegenomen. De onbroden zijn weer gerezen en hebben hun eetlust het kasteel van de Uikoning gericht! Platers moeten deze terugkerende dreiging aanpakken met behulp van al hun kookkennis.
Night of the Hangry Horde bevat nieuwe smakelijke recepten, vier extra chefs, twaalf griezelige nieuwe keukens en acht geheel nieuwe horde wave levels. Night of the Hangry Horde is deel van de Season Pass, of apart verkrijgbaar voor €8,99

Belangrijke kenmerken:

  • Horde mode: Voed de vijanden om ze op een afstand te houden en de aanval op het kasteel te stoppen. Deze acht geheel nieuwe horde wave levels omvatten de mogelijkheid om het kasteel te repareren en afkortingen te ontgrendelen met behulp van de munten die je verdient. Pas op voor de verschillende soorten vijanden: de zombie appel, die langzaam is, veroorzaakt enorme schade en vereist twee maaltijden om te verslaan; en de zombie chili peper die snelle aanvallen en mobiliteit heeft.
  • Nieuwe recepten: Bereid guillotine gehakte soep, fruittaarten en grill diners. Grill diners kunnen sneller worden bereid door meer kool aan de oven toe te voegen.
  • Vier nieuwe chefs: Nieuwe spookachtige chefkoks Ghost, Vampire en Werewolf plus Boxhead, een terugkerende favoriet van de originele Overcooked!
  • Nieuwe levels: Negen enge nieuwe keukens en drie nieuwe, verborgen Kevin keukens

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation