Story of Seasons: Friends of Mineral Town krijgt releasedatum

Story of Seasons, also known as de voormalige Harvest Moon, krijgt een nieuwe Switch game. Story of Seasons: Friends of Mineral Town verschijnt 10 juli in Europa. Komt de naam je vaag bekend voor? Dat kan. Het is namelijk een remake van een oude Game Boy Advance titel.

Story of Seaons: Friends of Mineral Town is een remake van de Game Boy Advance classic: Harvest Moon: Friends of Mineral Town. Iedereen is wel bekend met deze kleurrijke boerderijleven franchise. De remake verschijnt 10 juli in Europa en is zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar. Marvelous geeft de game uit in het westen.


Niet geheel interessant voor ons in Nederland, maar de game wordt voor Europa klaargestoomd met Engelse, Franse, Spaanse en Duitse tekst. Geen Nederlands, maar dat was ook te verwachten.

Ga jij later dit jaar je tuinbroek aantrekken om weer helemaal in de Harvest Moon/Story of Seasons stemming te komen? Wat was jouw favoriete game uit de frnachise?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation