Background

Crash Bandicoot: On the Run onderweg naar iOS en Android

Crash Bandicoot on the run

Crash Bandicoot 4 is niet de enige game uit de populaire gamereeks die we binnenkort in ons leven mogen verwelkomen. Smartphone games verdienen ook wat liefde. King, de maker van Candy Crush presenteert Crash Bandicoot: On the Run!

Crash is helemaal aan te passen in deze smartphone game en in de getoond trailer zien we al een kleine glimp van de opties. Oude bazen keren terug om opnieuw verslagen te worden in deze smartphone runner. We kennen de genre allemaal wel van games als Temple Run. Crash Bandicoot rent automatisch naar voren en kan wisselen tussen drie banen waarbij er steeds meer obstakels verschijnen en je uiteindelijk ook verticaal kunt bewegen.

Crash Bandicoot is back, but this time he’s on the run and on mobile! That means high-speed battle runs across Wumpa Island to save the multiverse from the evil Dr. Neo Cortex; smash crates, avoid obstacles and run into your favorite characters…Not to mention battling your favorite Crash bosses, earning rewards, base building and weapon crafting – all with a customizable Crash!

Zoals de Engelse beschrijving hierboven al luidt is dat niet alles wat de game met zich mee brengt. In deze smartphone game is het bovendien mogelijk om je eigen basis op te zetten en wapens te knutselen.

https://youtu.be/qF6SDQhFSbM

Wanneer de game verschijnt voor iOS en Android is nog niet duidelijk. Je kunt de game wel alvast voor-registreren. Zodra de game beschikbaar is krijg je daar een melding van en ontvang je bovendien exclusieve beloningen. De game wordt free-to-play, maar zal zoals je al verwacht in-app aankopen toevoegen. In welke vorm deze gaan verschijnen is nog niet duidelijk. De soorten microtransacties in smartphone games zijn heel divers. Mocht King de trend van de Candy Crush games voortzetten betekent dit dat je een aantal keer kunt spelen en vervolgens levens moet bijkopen om verder te spelen. Als je dat niet wilt, moet je een paar uur wachten.

Laten we hopen dat de microtransacties in deze Crash game niet zo agressief zijn.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation