Background

Ghost of Tsushima update 1.04 is er al

ghost of tsushima

Morgen is het zover, dan kunnen jullie allemaal genieten van een mooie open feodale Japanse wereld in Ghost of Tsushima. Vlak na het online mogen zetten van onze review komt Sucker Punch met een nieuwe patch!

Sucker Punch brengt namelijk patch 1.04 uit voor Ghost of Tsushima. Dit is een pre-launch update die gebruikelijk is in veel titels. Als je de game hebt lopen pre-loaden, zodat je direct kan spelen, vergeet dan niet deze update nog erdoor te duwen! Er zitten in deze patch vooral bug fixes die door reviewers en testers gevonden zijn. Ook zijn er lichte quality of life veranderingen.

  • General bug fixes and improvements

  • Various Localization Fixes

  • Other Bug Fixes

Ghost of Tsushima blijft een vrij compacte game voor jouw PS4 met minder dan 50GB aan files. Dit betekend niet veel voor spelers, maar is vooral een melding om deze kleine update nog even snel te downloaden voordat je aan de slag gaat als Jin Sakai. Wij vonden Ghost of Tsushima een meesterwerk voor Sucker Punch. De fluïde combat, de rijke open wereld en de toffe verhaallijnen en personages maken de game een open wereld ervaring als geen ander!

Ga jij de game spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation