Background

Gratis Moon Harvest update voor Overcooked! 2

Moon Harvest

Met nieuwe levels, varianten van een zoete Chinese delicatesse en een nieuw environmental hazard word er weer wat leven geblazen in Overcooked! 2.

Team17 en Ghost Town Games serveren verse nieuwe content voor Overcooked! 2 spelers om de start te vieren van het jaarlijkse Mid-Autumn Festival, gevierd in China en Oost-Azië. Met de gratis Moon Harvest Festival update, nu beschikbaar voor pc en consoles, verwelkomen Kevin the Dog en The Onion King in het herfst- / herfstseizoen drie soorten mooncakes – het traditionele dessert voor de feesten – op het menu, samen met vijf nieuwe niveaus om chaos te creëren, en de introductie van gevaarlijke waterlelies die nauwelijks het gewicht van een chef kunnen dragen.

 

Het Moon Harvest Festival is beschikbaar voor alle spelers (inclusief degenen die de Overcooked! 2 Season Pass nog moeten kopen) en is het nieuwste in een lange reeks van gratis seizoensupdates die zijn uitgebracht voor de bekroonde multiplayer game. De update zal ook verschijnen in de komende definitive edition van Overcooked! All You Can Eat, dat later dit jaar op de volgende generatie consoles zal verschijnen.

Voor meer game reviews en nieuws kun je verder kijken op onze website!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation