Background

Dit is hoe Mario Kart Live: Home Circuit gaat werken

Mario Kart Live

Mario Kart Live: Home Circuit komt op 16 oktober 2020 naar de Nintendo Switch. Voor die release is het handig om te weten hoe de game zal werken en hoe fysiek en digitaal samen zullen gaan komen. Nintendo delivers!

Mario Kart Live: Home Circuit is een kart-racer die zowel fysiek als op je Nintendo Switch zal werken. In de trailer zie je hoe voorwerpen de snelheid van je kart zowel fysiek als digitaal kunnen veranderen. In de doos zitten vier kartonnen poorten om in elkaar te zetten, deze zullen je track deels bepalen. Het is handig om houten vloeren te gebruiken, evenals het feit dat je genoeg ruimte nodig hebt. Dit hoeft echter geen probleem te zijn, maar een stoffen vloer kan problemen veroorzaken.

Er zitten 24 grand prix races in de game en er zijn meerdere skins die je over jouw tracks kan gooien. Je racet tegen Koopalings en niet tegen een lijst van personages. Je zal nieuwe kostuums en voertuigen vrijspelen, dus blijf nieuwe tracks maken en racen!

Roept vragen op

Er zijn een aantal vragen die je jezelf kan stellen hierbij. Hoe lang blijft het boeiend? Wat zorgt er buiten cosmetics voor dat je door blijft spelen? Is die beloning genoeg? Komen er uitbreidingen? Nintendo heeft altijd een hoge fun factor gehad, dus dat zal zeker goed gaan komen. Wat denken jullie? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Mario Kart Live: Home Circuit verschijnt op 16 oktober 2020 voor de Nintendo Switch. De game zal samen met bijbehorende tools te koop zijn voor 120 Euro.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation