Background

Dit is hoe Yakuza: Like a Dragon op de PS5 speelt

Yakuza Like a Dragon

Yakuza: Like a Dragon krijgt in maart 2021 een officiële Playstation 5 release. Een toevoeging hier van, wordt een internationale editie die in Azië lanceert met post-launch DLC. Maar, hoe zal de game lopen op jouw next-gen Playstation 5?

Sega heeft een nieuwe website gelanceerd voor de internationale versie van Yakuza: Like a Dragon. Deze zal in Aziatische gebieden lanceren met een new game feature en Super Final Millunnium Tower DLC content. Deze versie lanceert op 25 februari 2021. Daar hebben wij natuurlijk nog niet veel aan, waar we wel veel aan hebben, is de next-gen upgraded versie voor Like a Dragon. Deze andere take op de Yakuza serie werd erg gewaardeerd en kreeg wel welverdiende 8.5 op Metacritic, wanneer je even het gemiddelde tussen Xbox One, PC en PS4 uittelt.

Eigenaren van een Playstation 5 kunnen genieten van een gratis upgrade, of kunnen de PS5 versie binnenkort kopen. De resolutie zal verhogen naar 4K, op 30 frames per seconde. Als je performance mode kiest dan kan je genieten van een soepele 60fps, met een resolutie van 1440p (2K). Dit is vrijwel hetzelfde als de verschillende modi die de game op de Xbox Series X heeft. Als je de PS5 versie pre-ordered, dan krijg je ook nog een toffe bonus!

De Playstation 5 release voor Yakuza: Like a Dragon verschijnt op 2 maart 2021 voor ons mooie landje! Ga jij de game halen, of heb je hem al gespeeld? Laat ons weten wat jij ervan vind in de reacties hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation