Background

Ook Yakuza: Like A Dragon verschijnt eerder

yakuza like a dragon

Yakuza: Like A Dragon verschijnt net als Assassin’s Creed: Valhalla eerder dan oorspronkelijk gepland. Yakuza verschijnt net als Assassin’s Creed op dezelfde dag als de Xbox Series X en Xbox Series S.

10 november verschijnen de twee nieuwe consoles van Microsoft. Op dezelfde dag verschijnt Yakuza: Like A Dragon voor Xbox Series X, Series S, Xbox One, Windows 10 en Playstation 4. De Playstation 5 versie verschijnt op 2 maart 2021. Zowel de Playstation 4 als de Xbox One versie bevat een gratis upgrade naar Playstation 5 of Series X en Series S.

Met de komst van Yakuza naar Xbox heeft Microsoft een tijdelijke exclusieve deal gesloten omtrent de krachtigere versie van de game. Tot 2 maart moeten Playstation spelers het doen met de huidige-gen versie. Deze is ook speelbaar op de Playstation 5, maar uiteraard zonder optimalisatie.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation