19 april 2024

Ook Yakuza: Like A Dragon verschijnt eerder

yakuza like a dragon

Yakuza: Like A Dragon verschijnt net als Assassin’s Creed: Valhalla eerder dan oorspronkelijk gepland. Yakuza verschijnt net als Assassin’s Creed op dezelfde dag als de Xbox Series X en Xbox Series S.

10 november verschijnen de twee nieuwe consoles van Microsoft. Op dezelfde dag verschijnt Yakuza: Like A Dragon voor Xbox Series X, Series S, Xbox One, Windows 10 en Playstation 4. De Playstation 5 versie verschijnt op 2 maart 2021. Zowel de Playstation 4 als de Xbox One versie bevat een gratis upgrade naar Playstation 5 of Series X en Series S.

Met de komst van Yakuza naar Xbox heeft Microsoft een tijdelijke exclusieve deal gesloten omtrent de krachtigere versie van de game. Tot 2 maart moeten Playstation spelers het doen met de huidige-gen versie. Deze is ook speelbaar op de Playstation 5, maar uiteraard zonder optimalisatie.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →