Background

PUBG meesterbrein Brendan Greene vormt nieuwe studio

Brendan Greene, ook wel PlayerUnknown, heeft vannacht aangekondigd dat hij weggaat bij PUBG ontwikkelaar en uitgever Kraton. Greene zal namelijk een eigen studio beginnen, die volledig onafhankelijk te werk zal gaan.

Greene is één van de pioniers van het Battle Royale genre.  PUBG ontstond namelijk vanuit een ARMA mod, net als DayZ. Greene werkte zelf al een aardige tijd niet direct meer mee aan PUBG, na dat hij een team op heeft gesteld dat de game blijft verhogen naar nieuwe niveaus. Greene’s nieuwe studio zal wel nog in contact blijven met Krafton, ook op het gebied van aandelen en samenwerkingen. Greene zei het volgende:

“I’m so very grateful to everyone at PUBG and Krafton for taking a chance on me and for the opportunities they afforded me over the past four years,” Greene said in a press release. “Today, I’m excited to take the next step on my journey to create the kind of experience I’ve envisaged for years. Again, I’m thankful for everyone at KRAFTON for supporting my plans, and I’ll have more to reveal more about our project at a later date.”

PUBG brendan greene

Brendan Greene zal binnenkort dus meer laten weten over toekomstige projecten en hoe zijn visie gerealiseerd zal worden binnen de gaming industrie. Dit kan je tegen die tijd uiteraard bij ons lezen! Speel jij nog PUBG? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation