Background

Spider-Man 2 aangekondigd voor 2023

Spider-Man 2

Marvel, Sony en Insomniac Games kondigen een vervolg aan voor Spider-Man en Miles Morales. Beide actiehelden keren terug in Spider-Man 2 op de Playstation 5 in 2023.

We moeten er nog eventjes op wachten, maar we hebben eindelijk de officiële aankondiging voor Spider-Man 2 van Insomniac Games. De game verschijnt pas in 2023. Gelukkig kunnen fans nu al aan de slag met de remaster van het eerste deel en Miles Morales op de Playstation 5.

We weten nog niet precies waar het tweede deel precies om gaat draaien, maar naar aanleiding van de trailer kunnen we het wel raden. We zien namelijk niemand minder dan de Anti-Hero Venom opduiken uit de schaduw!

We moeten dus nog ongeveer twee jaartjes wachten voordat onze twee spinnen-helden terugkeren. Wil je ondertussen lezen wat wij vonden van de remaster van het eerste deel? Check hier de review! En check hier de review van Miles Morales.

Insomniac is ondertussen bezig met nóg een Marvel game, namelijk Wolverine. Ook daar werd tijdens de Showcase de eerste trailer voor getoond.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation