Background

Mario Golf onderweg naar Nintendo Switch Online

Mario Golf

Mario Golf, de Nintendo 64 game, niet de nieuwe Nintendo Switch game, verschijnt op 15 april via Nintendo Switch Online. Aangezien het gaat om een Nintendo 64 game, heb je wel de uitbreidingsset nodig om deze te kunnen spelen.

De service wordt een Nintendo 64 game rijker. Waar je met Nintendo Switch Online toegang krijgt tot een groeiende bibliotheek met Nintendo Entertainment System en Super Nintendo games, introduceerde Nintendo een tijd geleden ook N64 games tot de dienst. De dienst werd echter gesplitst in twee categorieën. De eerste categorie maakt het mogelijk om online samen te spelen met andere en om NES en SNES games te spelen. De duurdere variant heeft ookk nog N64 spellen, waaronder de twee The Legend of Zelda titels die verschenen op de eerste 3D console van Nintendo.

Spelers met de uitbreidingsset krijgen ook geselecteerde DLC voor niks. Zo zit de betaalde DLC voor Animal Crossing New Horizons en de 48 extra circuits voor Mario Kart 8 Deluxe ook inbegrepen.

Vanaf 15 april speel je ook Mario Golf die oorspronkelijk verscheen op de N64 via de uitbreidingsset van NSO.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation