Background

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess aangekondigd door Capcom

Kunitsu-Gami

Tijdens de Xbox Games Showcase van juni 2023 toont Capcom een gloednieuwe game. Kunitsu-Gami: Path of the Goddess is vanaf dag één speelbaar via Xbox Game Pass, maar waarschijnlijk is deze ook te spelen op andere platformen.

Een release datum hebben we nog niet gekregen. Ook weten we nog niet naar welke platformen de game komt. Wat we wél weten is dat de game vanaf dag één speelbaar is via Game Pass. Microsoft kreeg de eer om het witte doek van de game af te halen tijdens de Xbox Games Showcase. Waarschijnlijk laat Capcom meer over de game zien tijdens hun eigen Showcase.

Nog even volhouden, Onimusha fans.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation