Background

Gamescom ’23: Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections

naruto x boruto thumbnail gamescom

Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections is een vreemde eend in de bijt. Ja, het is een nieuw deel, maar eigenlijk is het een definitieve versie van alle andere delen. Wij hebben de game gespeeld op Gamescom 2023 en willen jullie graag meer erover vertellen!

Connections is de zevende titel voor deze IP. Dit is het deel met de grootste keuze uit characters en een aantal nieuwe features. Om te beginnen met een nieuw verhaal, dat personages uit Naruto x Boruto samen zal brengen. De game zit vol nieuwe boss battles en brengt aardig wat nieuwe content op story gebied. Dit hebben wij niet kunnen spelen tijdens onze korte sessie. Maar, dit wordt de langste story mode die Naruto ooit heeft gezien, met zelfs een stuk over Ashura en Indra Otsutsuki!

Deze 2 manieren van verhaalvertelling worden gesplitst in History Mode en Special Story Mode!

Echter hebben we wel de nieuwe personages kunnen proberen. Zo hebben we gespeeld met Indra, Ashura, Baryon Mode Naruto, Kage Sasuke, Karma Boruto, Jigen, Kawaki, Boro, Delta en Koji! Dit zijn dan ook alle nieuwe characters (en forms) die de game tot dusver aan heeft gekondigd. Eigenlijk speelde alle nieuwe personages enorm goed, met ultimate moves en forms die je zou verwachten en ook die je zou willen zien. De enige waar ik nog een beetje teleurgesteld over ben, is Jigen. Hij speelt op zichzelf best aardig, maar is zo’n personage die bepaalde skills kan blijven spammen en die bijna niet te ontwijken zijn. Ook is zijn dodge een beetje raar, waar hij van korte duur door de lucht zweeft. Ik denk dat Jigen nog wat werk kan gebruiken.

Verder ben ik enorm tevreden met wat ik zag. Dit zal de laatste Naruto game worden, voor we volledig overstappen op Boruto en zijn avonturen. Ga jij de game halen? Check de toffe Collector’s Edition hier beneden!

naruto boruto connections collector

 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation