Background

State of Play: Ballad of Antara aangekondigd

ballad of antara

Tijdens de Playstation State of Play van 31 mei 2024 werd Ballad of Antara aangekondigd, deze fantasy action RPG vanuit TipsWorks Studio en Infoldgames komt in 2025 uit voor de Playstation 5. Check hier de aankondigings trailer en meer!

Alhoewel we niet veel weten van de game, ziet het er lekker uitdagend uit! Ook de setting en tekenstijl zien er veelbelovend uit. Het ziet eruit alsof je kan wisselen tussen 2 werelden, zo naadloos als de PS5 dat toelaat. De combat ziet er flashy uit, maar lijkt wel op een soulslike. Ballad of Antara heeft dus nog veel mysteries voor ons. beiden studio’s hebben ook niet per direct een track record aan games waar je vanuit kan gaan, dus wij zijn heel benieuwd naar meer over deze titel. Check hier beneden de eerste informatie en de trailer!

About

Ballad of Antara is an upcoming multi-platform dark fantasy ARPG from Infold Games, developed by TipsWorks Studio. Embark on a perilous journey, seek towering divine creatures, reclaim the twisted and lost essences of the world.

 

Dark Ages

From a distant past, the arrows of time have gone wayward, and the seeds of everything in-between ceased to blossom. The familiar “essences,” taken away by a sudden cloud of Mist, are veiled under the unknown side of the world.

 

Time of Erosion

Travel through the Para to seek towering, divine creatures. Retrieve those twisted and lost “essences” of the land, and turn them into powers against the Grey Mist.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation