Background

Indiana Jones and The Great Circle komt ook naar PlayStation? Volgens geruchten wel.

Indiana Jones and The Great Circle thumbnail

Het is geen geheim meet dat Xbox een totaal andere strategie aan het najagen is. De focus ligt op Gamepass en gamereleases in plaats van het verkopen van zoveel mogelijk consoles, een gedeelte van deze strategie is het uitbrengen van hun games voor meerdere consoles waaronder de Nintendo Switch en PlayStation.

Er gingen al langer geruchten over Xbox games die naar de PlayStation zouden komen. Zo wordt er veelvuldig gespeculeerd dat Starfield zijn opmars zal maken op de PlayStation rond de launch van de Shattered Space expansion, maar nu is er ook een nieuw gerucht. Volgens Insider NateTheHate en meerdere bronnen van Insider Gaming zou de game na een tijdelijke exclusieve periode op Xbox en PC naar PlayStation komen. Hierdoor zouden we in de eerste helft van 2025 de game al mogen verwachten op de console van Sony.

 Wanneer komt Indiana Jones and The Great Circle uit?

Voor zover heeft Indiana Jones and The Great Circle nog steeds een release window van Fall 2024. Echter, als we de bronnen van Insider Gaming opnieuw mogen geloven zullen we een duidelijkere datum ontvangen tijdens Open Night Live. Xbox heeft zijn grootste stand ooit dit jaar en komt naar Gamescom met een legio aan games, het wordt daarom dus verwacht dat Xbox groots aanwezig zal zijn bij de Gamescom show van Geoff Keighley.

Indiana Jones and the Great Circle ontwikkeld door MachineGames
Indiana Jones and the Great Circle ontwikkeld door MachineGames

Wij zijn in ieder geval aanwezig bij Gamescom 2024 en gaan ons uiterste best doen om alles rondom Indiana Jones and The Great Circle en Xbox hun hele strategie met jullie te delen!

Wil je up-to-date blijven met onze Gamescom avonturen volg dan onze TikTok, Instagram en YouTube channels voor het laatste nieuws!

 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation