Heavy Rain en Absolver gratis voor Playstation Plus in juli

We zijn weer inmiddels in juli beland, en dat betekent weer een nieuwe lijst aan gratis games. Gratis games voor iedereen die een PS Plus abonnement hebben. Deze maand hebben we als main games: Heavy Rain en Absolver.

Nadat we al van Beyond: Two Souls hebben kunnen genieten in de PS Plus van mei en van Detroit: Become Human dat eind mei uit kwam, krijgen we nu Heavy Rain. Heavy Rain was naast Detroit: Become Human, één van de titels die bejubeld werd van Quantic Dream. In Heavy Rain maak je jacht op de moordenaar genaamd Origami Killer. Vier personages volgen deze moordenaar met hun eigen motief. Hoe dit verhaal verloopt en eindigt, ligt geheel aan jou.
Absolver is een martial arts focused action game. Spelers kunnen zelf een combinatie maken van aanvallen, verdediging en schijnbewegingen. Hierdoor creëert elke speler zijn eigen uniek vecht stijl. Dit kan je allemaal ontwikkelen in een dynamische wereld. In deze wereld heb je PvP en PvE gebieden.
De vier andere games voor de PS3 en de PS Vita kan je hier onder vinden.

Hieronder de lijst van juli 2018

De gratis games van juni zullen over een aantal dagen niet meer beschikbaar zijn. Wees er dus snel bij als je deze games nog gratis wilt oppikken.

Hieronder de lijst van juni die gaat verdwijnen:

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een PlayStation Plus abonnement. Wat vind jij van de line-up van juli? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation