26 mei 2024

God Eater 3 krijgt een engelse trailer en releasedate

God Eater 3 heeft dan eindelijk een releasedate gekregen. Begin volgend jaar op 8 februari kunnen we aan de slag met de derde game in deze actie-rpg serie. Samen met de releasedate kwam Bandai Namco met een nieuwe trailer. De trailer is dit keer in het engels nadat we al verschillende trailers in het japans hebben gehad. De trailer zie je hierboven.

In God Eater 3 speel je als de God Eater.  Ash valt de wereld aan om de gehele mensheid te vernietigen. Jij als de God Eater moet de wereld redden en beschermen tegen deze kwade plannen. Met behulp van de God Arcs, een soort biologische wapens, vecht je tegen de Aragami die de wereld in dit deel bedreigen.  Ben jij in staat om de wereld te redden van Ash en zijn kwaadaardige monsters?
God Eater 3 komt voor de Playstation 4 en voor de PC uit.