26 mei 2024

Geen grafische veranderingen voor Siege na fan backlash

Eerder deze maand kondigde Ubisoft aan dat zij bepaalde specifieke elementen van de Rainbow Six Siege art-style aan zouden padden voor de lancering in China, het lijkt erop dat dit toch niet door zal gaan.

Fans waren namelijk niet helemaal blij met deze veranderingen, klein of niet. Een kleine ‘pietendiscussie’ zorgde nu voor verandering. Ubisoft zag in dat zij hun community in een negatieve positie zette, iets wat Ubisoft natuurlijk verre van wilt zien na dat ze zo hard hebben gewerkt om Siege zo sterk te maken als dat het nu is. Ubisoft gaat het zo doen dat er kleine, subtiele veranderingen voor de hele wereld komen, en wat grotere veranderingen speciaal voor China. Zo heeft iedereen er baat bij, hopen we dan.

Wind Bastion

De nieuwe, aankomende DLC genaamd Wind Bastion de TTS zal in december verschijnen. De update is nu al te testen in , oftewel de technische test server. Deze brengt twee nieuwe operators, één voor het aanvallende team en één voor het verdedigende team. Wind Bastion zal natuurlijk ook fixes brengen voor oudere content. Kijk jij er al naar uit? Laat di ons dan zeer zeker even weten in de reacties hier beneden! Wij zien jullie graag tijdens Wind Bastion!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →