30 mei 2024

De Pokemon Go December Community Day is een bijzondere

Pokemon Go developer Niantic heeft nieuwe details vrijgegeven over de speciale Community Day in de december dagen. Deze zal heel anders verlopen dan welke vorige Day dan ook!

Allereerst is het wel leuk om te laten weten dat dit niet perse een Community Day, maar meer een weekend is. Hij zal namelijk beginnen op vrijdag 30 november en doorlopen tot en met 2 december! Maar dat is niet de enige reden dat dit weekend bijzonder is. Het is namelijk zo, dat alle Pokemon uit alle Community Days ooit zal verschijnen tijdens dit weekend. Dit houdt in dat Pikachu, Eevee, Dratini, Beldum en alle andere pocket monstertjes zullen verschijnen!
Community Day PoGo
Buiten het terugbrengen van oude Pokemon, brengt Niantic ook een handvol aan in-game bonussen. Dit zijn bonussen als dubbele XP en twee keer zoveel Stardust. De eerste Community Day verscheen in januari dit jaar, dit was zo succesvol dat de developers dit erin hebben gehouden, dit zal gedurende 2019 net zo blijven. Voor nu kunnen spelers nog even genieten van de nieuwe legendariche Pokemon; Cresselia, dit in nieuwe raids zal blijven verschijnen zolang de voorraad strekt.
Laat ons weten wat jij van deze beslissing vind! Wij zijn benieuwd naar jullie meningen!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →