30 mei 2024

Metroid Prime 4 aankondiging tijdens The Game Awards?

Metroid Prime 4 werd heel kort getoond tijdens E3 2017. Niets meer dan een logo verscheen op het beeld met de ondertitel “now in development for Nintendo Switch”. Sinds dit moment hebben we niets meer mogen vernemen over deze titel.

Hier lijkt verandering in te komen. Geruchten die de rondte gaan omtrent Nintendo aankondigingen zijn in vele gevallen waar, maar zelfs nu moeten we hier niet te zwaar aan leunen. Het lijkt er echter op dat we meer van Metroid Prime 4 mogen zien tijdens The Game Awards, of in ieder geval heel erg binnenkort.
Op gaming forum ResetEra is een thread opgedoken waarin er verschillende hints worden getoond naar Metroid nieuws op het evenement.


De X-Ray Visor is een tool in Metroid Prime die gebruikt werd om onzichtbare vijanden weer te geven.


Het is allemaal erg toevallig als al deze Tweets niets te maken hebben met The Game Awards en een mogelijke Prime 4 aankondiging aankomende donderdag. Het is nog niet duidelijk wie er allemaal aanwezig zal zijn tijdens de show. Meer details volgen binnenkort. Uiteraard zullen er ook gasten aanwezig zijn die niet van te voren worden aangekondigd.
Hideo Kojima zal in ieder geval aanwezig zijn tijdens de show met hopelijk en waarschijnlijk meer informatie omtrent Death Stranding. Kojima’s nieuwste project waar nog steeds niemand een touw aan vast kan knopen.

Splinter Cell?

Ga jij het evenement volgen? Er zullen meer dan tien nieuwe titels worden getoond tijdens The Game Awards. Indien je van plan bent om op te blijven: Het evenement zal plaats vinden van donderdag op vrijdag nacht om 2:30 voor ons in Europa. Heb jij de trailer gezien? Sam Fisher komt ook even om de hoek kijken!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →