30 mei 2024

Geniet mee met het nieuwe Overwatch event!

Leuk nieuws voor alle Overwatch spelers. De kerst komt er aan, en dat betekent: Overwatch Winter Wonderland! De beste tijd van het jaar.

Overwatch heeft met een Tweet laten weten dat aankomende week het kerstevent begint. Jaarlijks heeft Overwatch meerdere events. Veel hangen samen met feestperiodes en seizoenen. Zo heb je de zomerspelen, het Halloween event en nog velen anderen. Maar welke toch altijd wel het gezelligste event is, is het kerst event. Want kerst is gewoon gezellig!


Overwatch is een écht teamspel. Speel met verschillende helden in één team versus een ander team. De teams bestaan uit andere online spelers van over de hele wereld. Zorg met een goed team voor de overwinning op één van de vele verschillende gamemodes. Om een goed team samen te kunnen stellen heb je als speler de keus uit diverse helden. Ga voor een tank, een support of zorg dat je veel schade aan kan richten op het vijandelijke team en vecht voor de winst!
Het event Winter Wonderland laat een prachtig gedecoreerde versie van de Payload map Blizzard World zien. Versierd met mooie lichtjes en sneeuw laat dit ons écht feestelijk voelen! Verder zijn de Skins van het vorige winter event te koop in het spel. Over de nieuwe skins is helaas nog geen informatie, dat blijft voor alsnog een verassing!
Overwatch
Als speciale game-mode kunnen we weer helemaal los in Mei’s Snowball Offensive of steek al je uren in Yeti Hunt. Dit zijn dezelfde events als voorgaande jaren. Jeff Kaplan heeft laten weten geen nieuwe event spellen uit te brengen. Het team wil zich focussen op het spel buiten de events om, dat belooft wat!
Het event zal op 11 december losgaan. Wij spelers kunnen tot 2 januari genieten van het kerstgevoel genieten terwijl we Overwatch spelen! Dus pak je warme chocomel, een deken en stort je in de missie om zoveel mogelijk lootboxen te verzamelen.
Overwatch

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →