Black Ops 4: Operation Absolute Zero vanaf vandaag op PS4

Call of Duty: Black Ops 4: Operation Absolute Zero, een hele mond vol, maar vooral aardig wat content! Deze gratis DLC start vanaf vandaag voor PS4 spelers en komt snel uit voor PC en Xbox One.

Treyarch rolt er aardig wat updates uit sinds de lancering van Black Ops 4. Deze nieuwe update, Operation Absolute Zero, brengt aardig wat content naar de game! Allereerst de splinternieuwe specialist genaamd Zero. Zij is beschikbaar in beide de Blackout- en Multiplayer modi. Zero kan vijanden benadelen door een lopende EMP te zijn. Ze kan in vijandelijke wapens en defences hacken, of ze tijdelijk ‘verlammen’.
Operation Absolute Zero brengt een nieuwe locatie naar de Blackout map toe: Hijacked! Deze klassieker uit Black Ops 2 is een hoog-gevraagde vanuit de fans. Er zal ook een nieuw voertuig in Blackout te vinden zijn, de ARAV. De Zombies mode krijgt Daily Callings, dit zijn uitdagingen die iedere dag resetten, waarmee je XP kan vangen, samen met Nebulium Plasma.
Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, zal de update ervoor zorgen dat beloningen opnieuw uit worden gewerkt. Ze zeggen dat spelers zich meer beloond zullen voelen tijdens het spelen van de game. Er komen nieuwe wapens, waaronder een AR en SMG in deze update met nog meer onderweg. Ook wordt de Black Market volledig opnieuw uitgedacht.  De trailer voor Operation Absolute Zero ziet er al veelbelovend uit. Hij laat een eerste indruk over de nieuwe specialist achter en laat ook nieuwe skins, wapens, maps en meer zien! Je kan die trailer hier beneden bekijken indien je er nog niet de kans voor hebt gekregen!

Call of Duty: Black Ops 4 zal vanaf 13 december hun allereerste kerst-evenement krijgen! Je kan seizoensgebonden tiers winnen en nog veel meer! Ook deze update zal allereerst te spelen zijn op de Playstation 4! 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation