25 mei 2024

Gerucht: Super Smash Bros. Ultimate DLC roster

Een bekende tipster zegt al te weten welke vier characters nog zullen verschijnen in Super Smash Bros. Ultimate. Of de tip betrouwbaar is, en waar de informatie vandaan komt is echter niet bekend. 
Informatie over de aankomende characters werd vanuit Nintendo niet bekend gemaakt. Fans weten tot zover dat Persona 5’s Joker mee zal spelen in Super Smash Bros. Ultimate. Daarnaast wordt de piranha plant binnenkort verwacht.
Er moeten echter nog vier characters bekend gemaakt worden. Volgens de geruchten worden dit de volgende:

  • Het eerste character zou Doom Guy van, natuurlijk, Doom moeten worden. Doom Eternal verschijnt dan ook dit jaar nog op Nintendo Switch. Dat versterkt de geruchten mischien wel.
  • Daarnaast gaan de geruchten dat Steve, van Minecraft zal verschijnen. Wat zijn moves zullen worden is misschien nog wel een grotere vraag.
  • Het volgende character schijnt Ryu Hayabusa van Ninja Gaiden worden. Gezien het feit dat Ninja Gaiden dit jaar haar dertigste anniversary viert zou het misschien nog wel kunnen ook.
  • Het vierde, en laatste character zal Erdrick worden. De toevoeging van Erdrick zal te maken hebben met het promoten van de Dragon Quest franchise buiten de Japanse markt.

Sommige geruchten beweren dat Steve eigenlijk al langer op de planning stond en in ontwikkeling was. Uiteindelijk zou dan toch de keuze zijn gemaakt om het character onderdeel te maken van de post launch paid dlc.
Elk character zou iets te maken hebben met een aankomende release. Zo zou er een Ninja Gaiden uit komen ter ere van de 30th anniversary, verschijnt Doom Eternal op Nintendo Switch, zullen Dragon Quest games gepubliceerd worden en verschijnt natuurlijk Minecraft Dungeons.
Super smash dlc gerucht
De geruchten worden nog een stuk vreemder. De characters zullen allemaal alternate costumes krijgen. Steve krijgt natuurlijk een Alex versie. Ook Master Chief zou ergens verschijnen. Hoewel sommige van de geruchten nog een beetje geloofwaardig lijken, lijkt een appearance van Master Chief toch wel ver gezocht. Doom guy krijgt een costume van Doom 64 en ten slotte krijgt Edrick palette swaps om op Aluncia en Luminary te lijken.
Wat opvalt is dat de persoon in kwestie eerder geruchten over een GranBlue Fantasy Versus game naar buiten bracht voor dat deze aangekondigd werd. Daarnaast nog dat P5R in de eerste helft van 2019 uit zal komen. Of dit allemaal klopt is nog niet duidelijk.