14 april 2024

Trials Rising krijgt open beta

Vandaag heeft Ubisoft aangekondigd dat de open beta van Trials Rising van 21 februari tot 25 februari zal plaatsvinden.

De beta is speelbaar op het PlayStation 4 computer entertainment systeem, de Xbox One familie van apparaten, waaronder de Xbox One X, Nintendo Switch en Windows PC.  Een pre-download is vanaf 19 Februari te downloaden. Deze Open Beta is een uitnodiging voor alle spelers om een ​​voorproefje te krijgen van de over-the-top actie voorafgaand aan de wereldwijde lancering van Trials Rising op 26 februari van dit jaar.
Trials Rising brengt het grootste en meest fascinerende vervolg van de franchise tot nu toe. Met een combinatie van de veelgeprezen klassieke gameplay, een frisse nieuwe look, meer concurrentie en over-the-top actie, plus geheel nieuwe functies.
Tijdens de Open Beta hebben rijders toegang tot een speciale reeks functies en voortgangsstroom, samen met Global Multiplayer.

Dit bevat:

  • 18 tracks van eenvoudig tot extreem, inclusief vier onboarding tracks van de University of Trials
  • Vijf motoren (Squid, Rhino, Mantis, Helium en de hilarische twee speler Tandem fiets)
  • De exclusieve Turbo Bike uitlaat voor de Helium fiets, die hem laat brullen als een echte motorfiets. Alle spelers die het in-game Trials Turbo Bike item ontgrendelen tijdens de open beta, kunnen dit behouden zodra ze het spel hebben gekocht.
  • 25 contracten, Challengers game mode en 8 tracks speelbaar in online multiplayer
  • Customization editor met meer dan 2000 stickers