20 mei 2024

Aan tafel met World of Warcraft!

Vorige week hadden we al een artikel voor de kookgrage Vault Dwellers en Dragonborns. Nu nemen we een kijkje naar de smakelijke wereld van World of Warcraft van Blizzard.

Iedereen weet dat je uren kan verliezen aan de role-playing game World of Warcraft. We kennen allemaal mensen of zijn zelf die-hard spelers die al jaren meelopen met één van de grootste online games die er bestaat. Uren lang spenderen aan quests, dungeons en gewoon rond wandelen. En iedereen weet dat een strijder goed gevoed te werk moet gaan…
World of Warcraft
Chelsea Monroe-Cassel biedt ons gamers dé oplossing om vierentwintig uur, zeven dagen per week écht bezig te zijn met je favoriete game. Naast het spelen kan je nu ook eten net zoals in het spel! Je favoriete soepjes, baksels en stoofpotten komen in haar boek tot leven. En als jij je best doet zelfs op tafel!
The World of Warcraft: The Official Cookbook laat je eten zoals een echte Horde leider, of een held uit de Alliance. Met tientallen gerechten zit er echt voor iedereen iets bij! Van toetjes tot heerlijk warme gerechten voor in de winter, van Conjured Mana Buns tot Dragonbreath Chili. Met dit kookboek waan jij je in de fantastische wereld van je game.
World of Warcraft
Het World of Warcraft: The Official Cookbook door Chealsea Monroe-Cassel is te koop op bol.com voor €23,99. Het boek is alleen te verkrijgen in het Engels en is een hardcover. Een leuk cadeau voor een grote WoW fan of gewoon een cadeautje voor jezelf!
Wie nodig jij uit voor een feestmaal?

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →