30 mei 2024

De Halo Reach PC test is bijna klaar voor lancering

Tijdens het SXSW Halo toernooi heeft Microsoft nieuwe informatie vrijgegeven over de Halo Master Chief Collection die naar PC komt. De games uit de collectie zullen gespreid gelanceerd worden op de PC. Halo Reach is de eerste game die wordt uitgebracht.

De eerste test zal plaatsvinden via STEAM en Microsoft meldt dat de aanmeldingen nu actief zijn voor Halo Insiders. De test is zo goed als klaar en Microsoft heeft alleen nog maar een aantal testers nodig om van start te kunnen gaan.
Daarbij zal de Master Chief Collection geen onderdeel zijn van het Play Anywhere programma. Xbox One spelers kunnen niet samen spelen met PC spelers. Daarnaast zal je de game niet automatisch ontgrendelen op PC als deze al in je bezit is voor Xbox One. Microsoft is nog aan het overwegen om korting te geven indien je de Xbox One versie al bezit, maar ook de Windows versie wilt kopen.
343 Industries wilt eigenlijk wel dat de game onderdeel is van Play Anywhere zodat Cross-Platform een mogelijkheid wordt. Op dit moment wacht de studio met deze plannen totdat de volledige collectie beschikbaar is op PC en zij feedback hebben gekregen van de community.
Ga jij deelnemen aan de Halo Reach test als Halo insider?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →