Quantic Dream games komen naar PC via Epic Games Store

Quantic Dream, bekend van onder andere Fahrenheit en Beyond: Two Souls, gaat haar games op PC uitbrengen. Hiermee eindigt de exclusiviteit met Sony. Deze zullen het eerste jaar enkel via de Epic Store verkrijgbaar zijn.

Na Fahrenheit bracht Quantic Dream haar games nog enkel uit voor Sony’s PlayStation 3 en 4. Daar komt nu verandering in. Binnenkort komen Heavy Rain, Beyond: Two Souls en Detroit: Become Human naar PC. In het eerste jaar zullen deze exclusief verschijnen in de Epic Games Store. Hierna zullen ze ook beschikbaar worden op Steam.
Quantic Dream staat bekend om games met beperkte gameplay, maar een zeer uitgebreid verhaal. Interactieve films is wellicht een betere term. Hun eerste game is The Nomad Soul en stamt uit 1999. Deze game gebruikt elementen uit diverse genres zoals shooters, fighting games en adventure games. Zes jaar later zagen we Fahrenheit, de eerste game in hun bekende genre. In 2010 kwam Heavy Rain op de markt, die een flinke sprong in realisme maakte. Samen met Beyond: Two Souls uit 2013 werd deze als remaster uitgebracht op de PlayStation 4. Hun nieuwste game, Detroit: Become Human, kwam vorig jaar in mei uit.
quantic dream
Fahrenheit kwam oorspronkelijk uit voor Xbox en PlayStation 2, en is ondertussen al enige tijd ook verkrijgbaar op GOG, Steam, Android en iOS. Hoewel er al pagina’s op de Epic Games Store zijn aangemaakt, is nog niet bekend wanneer Heavy Rain, Beyond: Two Souls en Detroit: Become Human dit jaar voor PC beschikbaar worden.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation