29 februari 2024

Wereldwijd meer dan 4,2 miljoen PSVR headsets verkocht

Tijdens Sony’s State of Play zijn er heel veel nieuwe Playstation VR titels getoond en voor een goede reden. Na de uitzending laat Playstation namelijk weten dat er wereldwijd meer dan 4,2 miljoen Playstation VR headsets zijn verkocht.

Playstation’s VR Headset is al verkrijgbaar sinds oktober 2016. In augustus 2018 liet Sony nog weten dat er drie miljoen exemplaren zijn verkocht. Dit houdt in dat de VR headset de laatste zeven maanden zo’n 1,2 miljoen keer verkocht is.
Aangezien Playstation VR toch wél een succes geworden is betekend dit dat er ook een aantal toffe IP’s onderweg zijn naar het platform. Ook bestaande of aankomende IP’s krijgen VR ondersteuning. Zo zal No Man’s Sky binnenkort een VR update krijgen en zal ook Concrete Genie een VR mode ontvangen.
Onder andere Marvel’s Iron Man komt naar Playstation VR en zelfs Five Nights at Freddy krijgt een volledige VR game. Eindelijk hebben we ook een release datum gekregen voor Blood & Truth. Deze verschijnt op 28 mei voor Sony’s VR headset. Indien sport meer jouw ding is, zal Everybody’s Golf VR op 21 mei verschijnen voor PSVR.
Al met al is er genoeg om naar uit te kijken voor Playstation VR gebruikers. Wat is tot nu toe jouw favoriete VR game? Lees hier een aantal review over onze favoriete Playstation VR titels:

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →