4 december 2022

De Overwatch Summer Games zijn hier!

Het is weer zomer, dat houdt in dat de Overwatch Summer Games weer beginnen! Eén van de leukste events op Overwatch. Dus gooi je broek uit en je zwempak aan, klim achter je PC en spelen maar.

Ieder jaar heeft Overwatch een aantal events, veel hangen samen met seizoenen en de feestdagen. Zo ook de Summer Games, geïnspireerd op de Olympische Spelen. Het is een event met speciale, originele gamemodes die je alleen of met vrienden kan spelen. Je kan, zoals altijd, weer toffe rewards krijgen uit lootboxes en kopen in de store.
In de Arcade vinden we weer Lúcioball. Een op Rocket League geïnspireerd voetbal spel wat je drie versus drie spelers speelt. Speel als Lúcio en scoor een gigantische bal in een doel, speel op verschillende mappen van rondom de wereld. Speel casual of speel ranked om zo op de ranglijst te komen als één van de beste spelers!
Overwatch
Zoals we al schreven kan je ook sparen voor nieuwe rewards. De Overwatch store staat weer vol met skins, emotes, victory poses, sprays en highlight intro’s. Speel spellen in de arcade om gratis lootboxes te winnen, level voor lootboxes of koop ze in de store om deze rewards te verkrijgen. Er zijn veel nieuwe rewards op Overwatch maar ook de rewards van voorgaande jaren zijn nu goedkoper te scoren.
Het event begint vandaag, 16 juli 2019, en loopt tot 5 augustus, 2019. Smeer je zonnebrand dik want de skins zijn té heet! Want heb je die nieuwe Hanzo skin gezien? *smelt*

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →