25 mei 2024

Borderlands 3 Character trailer: Zane komt in actie

Gearbox en 2K Games hebben een nieuwe trailer van Borderlands 3 uitgegeven waarin het nieuwe personage Zane centraal staat.

Zane Flynt is een van de vier nieuwe Vault Hunters waarmee spelers aan de slag kunnen in Borderlands 3. De ‘gepensioneerde’ huurmoordenaar heeft alerlei gadgets. Naast Zane kunnen spelers ook aan de slag met Amara the Siren, Moze the Gunner en Fl4k the Beastmaster. Die krijgen later hun eigen trailers.

Elk van de vault hunters heeft eigen vaardigheden, speelstijlen, uitgebreide skill trees en legio aanpassingsmogelijkheden. Alle Vault Hunters zijn in hun eentje al in staat om chaos te ontketenen, maar samen zijn ze niet te stoppen.

  • Moze als DE SOLDAAT: Als Moze versterking nodig heeft, geeft ze digistructies aan haar robot – Iron Bear – om een mokerslag aan extra vuurkracht uit te delen.
  • Amara als DE SIRENE: Een kundige vechtersbaas met zelfvertrouwen, bezit de vaardigheid om hemelse vuisten op te roepen. Met haar Sirene-krachten verplettert Amara haar vijanden.
  • FL4K als de DIERENTEMMER: FL4K leeft om te jagen. Net als de roofdieren die elk bevel van hun meester opvolgen. Hun favoriete prooi? Nietsvermoedende bandieten, die arme sukkels.
  • Zane als de SPION: Zane, een specialist in oorlogsgadgets, is uiterst bedreven in het betreden van een slagveld, het laten ontstaan van chaos, en daarna weer verdwijnen alsof hij er nooit is geweest.

De Calypso-tweeling heeft als doel om de verschillende groepen van bandieten te verenigen, om vervolgens de ‘ultieme kracht van de melkweg’ te veroveren. Het is de taak van de Vault Hunters om de tweeling tegen te houden. Borderlands 3 lanceert op 13 september voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op pc is de game exclusief verkrijgbaar via de Epic Games Store.
Bekijk de game via de officieel Website van borderlands en plaats mogelijk je pre-order. Wij hebben Borderlands 3 ook tijdens de aankondiging van E3 gecovered, lees het artikel Hier