19 april 2024

Planet Zoo is eindelijk uit!

Voor al onze Goldie gamers die bekend zijn met Zoo Tycoon en Rollercoaster Tycoon is de vernieuwende, overtreffende trap nu uit. Planet Zoo, het jongste kind in de generaties aan uur-vretende games is sinds gister onder ons, en wat een plezier…

Voor mensen die uren teveel over hebben in hun dag is dit dé game. Voor mensen die te weinig uren hebben in een dag is dit dé verslinder van de laatste uurtjes die je überhaupt nog had. Planet Zoo zorgt er effectief voor dat de klok sneller tikt dan dat hij zou moeten. Net als vroeger kan jij tot de late uurtjes zoet zijn met de bosjes, diertjes en mensen stylen in je eigen dierentuin. Zeg al je plannen af en stort je op je nieuwe verslaving!
Planet Zoo
Van de makers van Zoo Tycoon en Rollercoaster Tycoon kwam Frontier Developments met een nieuw kind, Planet Zoo. Bouw een prachtige dierentuin waar mens én dier zich kunnen vergapen aan elkaar. Kies voor de campagne en deal dieren op de markt of ga voor de sandbox modus om je compleet en zorgeloos te kunnen uitleven. Ruil dieren met andere spelers en zorg dat jij baanbrekende bloedlijnen opbouwt met de prachtigste dieren. Ook kan je helpen tijgers te fokken zodat deze niet uitsterven. Kies een plekje op de wereld en creëer. Ontwikkel de mooiste verblijven voor je dieren en zorg dat ze allemaal gelukkig zijn voor blije klanten.
Duik in de community van de spelers en deel je mooiste creaties. Je kan niet alleen dieren ruilen op de dieren-marktplaats maar ook je eigen gemaakte leefgebieden of juist parkdelen uitwisselen met je vrienden of random spelers van over de hele wereld. Spaar punten om dieren te kopen of verdien in-game geld om nieuwe dieren aan te schaffen. Wil je dat dit snel gaat? Maak dan bijvoorbeeld de paraplu’s super duur als het regent! Of fok dieren om de jongen vervolgens te verkopen.
Planet Zoo
Een game met de 2019 Gamescom Award en een hoge reviewscore van critici is dit een game die jong en oud eigenlijk niet kunnen laten liggen. Voor de oude rotten in het vak is dit nostalgie in een nieuw jasje en voor de jongeren onder ons een prachtige game om je creativiteit op los te laten. De normale game is €44,90 en de deluxe editie komt op €54,99 in de Steam Store. Bij de Deluxe edition krijg je de soundtrack en een aantal wallpapers. Ook krijg je de beschikking over drie unieke wezens. De Pygmy Hippopotamus (kleine nijlpaarden), Komodo Dragons en Thomson’s Gazelles zijn dan te vinden op de markt.
Wist je trouwens dat Gazelles hoger kunnen springen dan een huis..?

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →