2 maart 2024

Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn nu uit

Verken de Galar regio in de allereerste Pokémon serie Core RPG voor de Nintendo Switch Systemen.

Pokémon Sword en Pokémon Shield, zijn nu exclusief beschikbaar op Nintendo Switch systemen. Pokémon Sword en Pokémon Shield omvatten de nieuwe Galar regio om te verkennen, nieuwe Pokémon om te ontdekken en nieuwe manieren voor Pokémon fans om te spelen.

  • Een nieuwe regio om te verkennen: Duik voor het eerst in de Galar regio. Trainers kunnen een regio verkennen met een idyllisch landschap, moderne steden, dichte bossen en ruige, met sneeuw bedekte bergen.
  • Het Dynamax- en Gigantamax-fenomeen: In de Galar regio kan Pokémon Dynamax gebruiken. Om zo tijdens het gevecht een gigantische verschijningen aan te nemen. Wanneer Pokémon Dynamax. Krijgen ze een power boost en worden ze veel moeilijker te vangen – en neer te halen. In zeer zeldzame gevallen kunnen sommige Pokémon een stap verder gaan door Gigantamaxing. Wanneer Pokémon Gigantamax worden. Worden ze niet alleen groter, maar veranderen ze ook hun uiterlijk. En gebruiken ze krachtige G-Max Moves die normale Dynamax Pokémon niet kunnen gebruiken.
  • Doorkruis de Wild Area: De Wild Area is een uitgestrekte ongerepte wildernis in de Galar regio die zich uitstrekt tussen de verschillende dorpen en steden van de regio. Hier vinden trainers een grote verscheidenheid aan wilde Pokémon om te vechten en te vangen. De soorten Pokémon die je in het Wildgebied kunt vinden en de situaties waarin Trainers tegen ze kunnen vechten, kunnen zelfs veranderen, afhankelijk van de weersomstandigheden in het spel.

Bekijk ook de laatste trailer

  • Team up voor Max Raid Battles: Tijdens het vechten tegen Pokémon in de Wild Area kunnen trainers deelnemen aan een nieuw battle format genaamd Max Raid Battles. Dit zijn epische multiplayer gevechten waarin maximaal vier trainers samenwerken om een ​​wilde Dynamax Pokémon te vangen.
  • Drie nieuwe eerste partner Pokémon: Maak kennis met een van de drie eerste partner Pokémon: de Grass-type Chimp Pokémon Grookey, de Fire-type Rabbit Pokémon Scorbunny of de Water-type Water Lizard Pokémon Sobble.
  • Een groot aantal nieuwe Pokémon om te ontdekken: De Galar regio herbergt zijn eigen unieke Pokémon ecologie, van de Sheep Pokémon, Wooloo, die de wol levert voor goederen in Galar, tot de Grass-type Bloeiende Pokémon, Gossifleur, die stuifmeel heeft wordt in de geneeskunde gebruikt, voor veel Galarische vormen van geliefde Pokémon uit andere regio’s.
  • Nieuwe legendarische Pokémon: In de regio Galar zijn twee mysterieuze legendarische Pokémon gevestigd: Zacian en Zamazenta. Zacian houdt een zwaard in zijn mond en valt gracieus aan. Terwijl Zamazenta’s met schild bedekte lichaam de meeste aanvallen terugdraait en zijn vorstelijke bewegingen overweldigen tegenstanders.
  • Ontspan met Pokémon Camp: Er zijn manieren om te trainen en de band met een Pokémon te vergroten buiten gevechten. Trainers kunnen bijna overal hun kamp opzetten om plezier te hebben met hun Pokémon. Trainers kunnen met hen spelen, samen koken en genieten van verschillende curry’s. Ze kunnen zelfs kampen van andere spelers bezoeken.

Bekijk meer over Pokémon en ander game nieuws op onze website en volg ons op ons Youtube kanaal